Home | Webdesign | DTP | Portfolio | Contact

Algemene voorwaarden | Sitemap | Copyright

© 2011-2016 - VanHeumen.eu

VanHeumen.eu - Webdesign en dtp - stap voor stap

Stap voor stap en in nauwe samen-werking met u, ont-werpen wij uw website en druk-werk.

VanHeumen.eu - Webdesign en dtp - kernwaarden

Onze kernwaarden: Persoonlijk contact, tijdigheid en nette afwerking.

VanHeumen.eu - Webdesign en dtp - gratis onderhoud VanHeumen.eu - Webdesign en dtp - betaalbaar

Gratis onderhoud gedurende 3 maanden na oplevering van de website.

Websites en dtp voor betaalbare tarieven. Dát is goed voor u in deze economische tijden.

Werkwijze

Uw wensen ten aanzien van een website worden samen met u geïnventariseerd. U kunt al uw wensen kenbaar maken van wat u van de website verwacht.

Op basis van de inventarisatie wordt een origineel (proef)ontwerp gemaakt. Dit proefontwerp stellen wij via een plek op het internet aan u beschikbaar zodat u deze kan beoordelen.


Tijdens alle fasen van de uitvoering houden we intensief contact en stellen we bij. Zo ontstaat een website op maat, die uw persoonlijkheid uitstraalt en de gewenste doelgroep bereikt. Als de website naar uw volle tevredenheid is uitgevoerd , zullen wij de website gaan plaatsen bij uw hostingbedrijf. VanHeumen.eu levert geen hosting of domeinnamen maar kan u begeleiden in het aanvragen en opzetten ervan.


Op het moment van publicatie zal de gratis onderhoudsperiode van drie (3) maanden starten. Gedurende deze periode kunt u kleine wijzigingen gratis laten doorvoeren op uw site.

Webdesign
De website is een representatie van uw bedrijf en fungeert als visitekaartje in de virtuele wereld van het internet. Bezoekers beoordelen uw persoon of bedrijf door de website te bezoeken.

De juiste uitstraling in combinatie met kleuren en het gebruik van de site is hierbij van groot belang.


Natuurlijk moet uw website goed vindbaar zijn bij de diverse zoekmachines. VanHeumen.eu verzorgt, in overleg met u, voor de juiste zoektermen en aanmeldingen bij de diverse zoekmachines.


De kosten van een webdesign variëren naar gelang uw wensen. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid grafische details (foto's, plaatjes, flash elementen en dergelijke) en de achterliggende techniek zoals een CMS, formulieren enzovoort.


Hoewel het doel is om voor u een originele en toepasselijke website te ontwerpen is een belangrijke kernwaarde voor VanHeumen.eu om voor u de kosten ervan zo laag mogelijk te houden. Daarom maakt VanHeumen.eu gebruik van open-source software, no-fee modules en vrij verkrijgbare scripts.


Mocht u interesse hebben om met ons in zee te gaan dan nodigen wij u van harte uit om ons een email te sturen.


Neem voor een aantal voorbeelden van gerealiseerde websites een kijkje bij ons portfolio.